- FORSIDE -- OM RIDETERAPI --SPISEFORSTYRRELSER -- LEKTIONER -- HORSEMANSHIP -- KONTAKT -


LÆS OM:


Hestene


Rideterapi


Spiseforstyrrelser


Foto fra terapien

 

Paulowa 

 • Rideterapien.dk © 2006 • Kontakt

Welshponyen er lidt højere end Welsh Mountain ponyer. De er er avlet i bjergene og de vildsomme egne i Wales gennem mange generationer og der hjemføres stadig walesponyer til Danmark. De er smukke med araberpræg, jernstærke ben og høj intelligens. I forbindelse med det legendariske gode Welsh temperament, gør det dem til den ideelle moderne børnepony. Man ser dem under rytter og for vogn over hele verden. 

 

 

Fuldblodsarabere (OX) er meget opmærksomme, temperamentsfulde og aktive heste. Det er en hest der er vågen og interesseret i mennesket, nærværende og kræver al din opmærksomhed.

Fuldblodsaraberen har et følsomt, men venligt sind, høj intelligens og stor villighed til at arbejde med mennesker i alle aldersgrupper. Trods sin ringe størrelse er den i stand til, med lethed, at bære en voksen. Araberen er i besiddelse af stor udholdenhed.                                        

   

                  

Paulowa
Race:Welsh

Køn: hoppe

Alder:6 år

126 cm i stg.

Farve: Bay roan

(skimmel med sorte ben og brunt hoved)

 

Paulowa er en vågen, opmærksom pige man kan stole på og fuld af energi samt lyst til at løse opgaver og lege med dig. Paulowa fik sit første føl 21.maj 07.
Fangio

 
Race: OX

Farve: Skimmel

Køn: vallak

Alder: 6 år

Højde:
151 cm

Kælen, omsorgsfuld, meget følsom for signaler både fra jorden og når du sidder på ryggen af ham. Elsker at springe og udføre cirkuskunster.
Ferrari
Race: OX

Køn: vallak

Alder: 7 år

Farve: Rød

Højde:
146 cm

Selvstændig. Sensitiv, meget opmærksom på dine signaler. En god ven som stoler på, at du passer på ham. meget impulsiv og viser altid tydeligt hvad han føler.
 
Medina

 

 

 

 

Race: OX

Køn: Hoppe

Alder:5 år

Farve: skimmel

Højde:
155 cm

Absolut den roligste, kærligste
araber jeg har mødt. Medina er den
bedste hest du kan tænke dig når
du ikke er tryg ved heste endnu.
Er opmærksom men lydig  og rar
at ride på.
Aisha

 

 

 

 

Race: OX

Køn: Hoppe

Farve: Brun

Højde:148 cm

Aisha er mgt. modig, lærenem og kælen. Er altid den første der kommer én vrinskende i møde på folden. Elsker sit arbejde som terapihest. Tilredet her i sommer og er meget speciel (og sjov;-) at ride...følsom for det mindste signal men har meget temperement. Hvis hun er uenig i "beslutningerne" eller noget irriterer hende så fortæller hun det med det samme.
Alder: fylder 5 år d.5.6
Aisha er en mild og venlig pige, ikke bange for noget. Har (næsten) altid lyst til at komme når der kaldes, nyder at deltage, lege, følge efter og er meget lærenem. En rigtig god lærehest fra jorden, er stadig ung og ikke tilredet.


 

 • Rideterapien.dk © 2006 • Kontakt webmaster

RIDETERAPI  
                   
                  v/ Christine Lunding Tolversen