D R T C
  
                                     
                      
           Dansk  Rideterapeutisk  Center
 
- FORSIDE -- OM RIDETERAPI --SPISEFORSTYRRELSER -- PRISER -- HORSEMANSHIP -- KONTAKT -- STØTTEFORENING


LÆS OM:


Hestene


Rideterapi


Spiseforstyrrelser


Foto fra terapien

 

 

 


   Start aug.2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

Fuldblods arabere (OX)

 

OX arabere er meget opmærksomme, temperamentsfulde og aktive heste. Det er heste der er vågne og interesserede i dig som menneske. De er nærværende og kræver al din opmærksomhed. Mange mennesker, også uden kendskab til heste, finder dem smukke med deres store øjne, små muler, høj haleføring og ædle hoveder.

Fuldblodsaraberen har et følsomt, men venligt sind, høj intelligens og stor villighed til at arbejde med mennesker i alle aldersgrupper. Trods sin ringe størrelse er den i stand til, med lethed, at bære en voksen (Jeg har dog sat en grænse ved max.90 kg;-). Araberen er i besiddelse af stor udholdenhed og nyder at lege med os.

Dansk Rideterapeutisk Center har arabere der er trænet med naturlig horsemanship. De er meget opmærksomme på dit kropsprog og ser dine mindste signaler. De er ikke sløvet at overdrevne signaler. Pisk og sporer bliver aldrig anvendt og du behøver heller ikke sidde og drive med schenklerne når du rider. (læs: behøver ikke sparke hesten med hælene for at få den til at gå). Heste er følsomme dyr der kan mærke en flue på pelsen, så selvfølgelig kan hesten mærke dine signaler, faktisk allerede når du tænker på at give et signal og spænder dine muskler. Er du i kontakt med hesten kan i samarbejde om øvelser helt uden brug af magt.

Vore heste er 100% metalfri. D.v.s. at de går uden sko og at vi ikke anvender bid eller andre kunstige hjælpemidler. Hestene går sammen i en flok, er ude døgnet rundt på store græsfolde. På folden er der sandhul til at rulle sig i, soveplads og høhæk. Desuden en stor løsdriftslade til at hygge sig i når vinden blæser, fluerne driller eller under sommerens tordenbyger. Om vinteren står de voksne heste inde om natten, kl.20 til 07, i store åbne bokse, hvor der ikke er tremmer, så de stadig kan være sociale og nyde hinandens selskab. De unge heste og ponyerne vil hellere sove i løsdriften så de har plads til at lege. Hestene spiser mange, mindre måltider og har om vinteren fri adgang til wraphø og kan, når det er koldt, spise 10 kg hver om dagen.

 

Welshponyen 

 R

Welshponyen er lidt højere end Welsh Mountain ponyer. De er er avlet i bjergene og de vildsomme egne i Wales gennem mange generationer og der hjemføres stadig welshponyer til Danmark. De er smukke med araberpræg, jernstærke ben og høj intelligens. I forbindelse med det legendariske gode Welsh temperament, gør det dem til den ideelle moderne børnepony. Man ser dem under rytter og for vogn over hele verden.

 

 

 

Fangio ox

Født: 20.5.2001
Far: Feisal
Mor: Granata

 

Eroz ox

Født: 16-04-2002
Far: Prosper
Mor: Eleiza

 

Aisha ox

Født: 05-06-2002
Far: Ragtime
Mor: Zijaka

 

Bjørnsholms Ra Faî

Født: 18-05-2008
Far:  Falkhan Expresso
Mor: Aisha


 

Video:
Ra Faî  


Ra Faî  6 hours old

Medina ox

Født: 14-04-2002
Far: Redwood Lodge Essine
Mor: Guadiana

 

Bjørnsholms Remî Shabaan

Født: 9-06-2008
Far:  Falkhan Expresso
Mor: F.A.Medina

 

LaToya ox

Født: 25-05-1998
Far: E'spar
Mor: Loryta

 

Paulowa (Welsh)

Født: 12-02-2001
Far: Shwalmprinz
Mor: Bjerregårds Bolet


Bjørnsholms Charlie

Født: 21-05-2007
Far: Bjerregårds Apollo
Mor: Bjerregårds Paulowa


Bella Isfjordshest
F: 20.01.2001
Nyeste hest i flokken, under uddannelse som terapihest. Modtaget som gave til rideterapien. Ligner fjordhest, har energi og temperament som en ishest

 • Rideterapien.dk © 2006 • Kontakt webmaster

RIDETERAPIEN.DK